STOCKHOLM - Beauty Beyond Compare
 • mäklare stockholm - Om du är en av de resebundna och vill veta och pröva vad Stockholm har att erbjuda, gå med oss ​​som vi visa dig den skönhet som är Stockholm. Stockholm är huvudstaden och Sveriges största stad.

  Geografiskt är Stockholm byggt på fjorton öar som är kopplade till 57 broar. Dess strategiska läge bidrog till sin 750-åriga historia och rika kultur. Känt för att erbjuda ett av världens bästa scenerier, från dess exceptionellt enorma grönska till vackra byggnader och arkitektur, har Stockholm nyligen tilldelats som den första europeiska grönhuvudstaden 2010. Andra särdrag i staden är det rikliga rent vatten och färskt luft.

  Dess sevärdheter i världsklass gör Stockholm till ett bra läge för speciella evenemang och tillfällen. Det finns en miljon och en sak att göra i Stockholm som säkert gör din resa, en livsresa.

  Man bör inte sakna att besöka Gamla Stan, även känd som Gamla stan. Det är det äldsta, största och mest bevarade medeltida stadskärnan i världen, beläget i Stadsholmen där Stockholm byggdes som en försvarsstruktur under 1200-talet.

  Brett utbud av attraktioner som köpcentrum, restauranger, kaféer och barer är kantade på varje sida av Gamla Stan smala slingrande gata. Butiker visar svenska hantverk, souvenirer och antikviteter.

  Du kan hitta vackra kyrkor i Gamla stan och en av dem är Storkyrkan, Stockholms nationella katedral. Det är dock inte den största attraktionen i Stockholm, men Kungliga slottet. Det är ett av de största palats i världen med mer än 600 rum. Det som gör palatset intressant är den kungliga arméen, ett museum för pansardrag som används av kungligheter under antiken. Dessutom är den monterade displayen och regelbunden byte av vakt stora attraktioner.

  Sedan Stockholm byggdes på 14 öar, är närheten till vattendyn det en populär turistattraktion som någon turist inte borde sakna. Sightseeing med båt är mycket tillrådligt eftersom man kan ha härligt landskap varje gång kryssningsfartyget stannar. En av dess destinationer är Vasamuseet i Stockholm. Dess historiska bakgrund är lika intressant som hur den återställdes. Det är ett 230-fots krigsfart sank under sin jungfru i 1628 i Stockholms hamn och räddades bara senare 1961.

  Erfarenhet i Stockholm ett av de bästa internationella konstmuseerna, Moderna Museet. Den har mästerverk från världens hyllade utländska och svenska artister. Stadshuset eller Stadshuset är Stockholms främsta landmärke, byggt under 1900-talet. Varje 10 december hålls en Nobelbankett i sina blå och gyllene hallar.

  Ett annat intressant världsklassmuseum på stockholm är Skansen. Det är världens äldsta men ändå det vackraste friluftsmuseet i Djurgården. Den har överallt Stockholm i sin miniatyrdisplay. Det är ett bra ställe för en familj att gå speciellt under julen på grund av sin berömda julmarknad och buffé som kan avnjutas särskilt av barn.

  Bli fascinerad med den unika skulpturparken som kallas Millesgarden, uppkallad efter sin skulptör Carl Milles. Om du vill ha en trevlig och trevlig resa till dina barn är Junibacken platsen att vara. Det är en värld av storybook med tecken som tagits från en författare Astrid Lindgren. Upplev alla dessa och mer, bara i Stockholm!

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!